Tots els nens i nenes de 1r. de Primària hem anat, per primera vegada, de colònies. Hem estat a Can Clarens, una masia molt antiga que està situada molt a prop de Vallgorguina. Està envoltada de boscos i és molt gran.
Hi varem poder veure animals de granja: xais, ases, ponis, una vedella, porcs, conills, gallines i oques i els vam donar menjar.
També vam anar a l'hort i tots varem fer de pagès regant les plantes, recollint faves, pèsols, carxofes, enciams,…
Els monitors ens van explicar coses molt interessants dels animals i de les hortalisses i ens van ensenyar com es feia el pa.
Ens el van coure a la cuina i estava boniiiissim!
Després de sopar varem sortir amb les llanternes per a fer un joc de nit. Va ser molt divertit. Un cop ja teniem el pijama posat i les dents ben netes cada grup va fer una representació davant dels companys.
Un cop acabada la gresca vam pujar a les habitacions per anar a dormir, però estavem molt entusiasmats i amb ganes de fer xerinola. De mica en mica ens va venir la son i varem dormir tota la nit.
L'endemà al matí vam haver de recollir i guardar totes les coses. Després de dinar ja era el moment de tornar. Quina llàstima! De bona gana ens hi hauriem quedat més dies de tant bé que ens ho vam passar. Àlbum d'imatges

Colònies de 1r P de les Escoles Minguella a Can Clarens