Hem celebrat la cloenda del curs! Els nens i nenes de la classe de 1r de primària, hem anat a visitar el bosc i el camp a la primavera, a Santa Maria del Corredor. Aprofitant que estem treballant el tema de les plantes a medi, les mestres ens han dut pel bosc, seguint les indicacions d'un camí molt bonic, on hi hem trobat tot de bolets i de pinyes, on hem pogut veure-hi la seva llavor. També hem observat el tipus de plantes: els arbres amb tronc, els arbustos, les herbes...

Un cop acabat el caminet hem arribat al Santuari, i per la nostra sorpresa, hem trobat una figuera i un arbre amb peres. Cal a dir, que tots els fruits eren encara molt verds, i els hem hagut d'observar sense poder-los collir de l'arbre.

Després, hem estat jugant una mica, i hem baixat altra vegada per poder dinar, ja que ens ha agafat molta gana. Tot estava molt bo!

Finalment, després de jugar una estona, hem anat a buscar l'autocar que ja ens esperava per tornar cap a l'escola. Ens ha agradat molt aquesta excursió i ens ho hem passat d'allò més bé!

La colla de 1r de Primària

1r primària de les Escoles Minguella d'excursió a Santa Maria del Corredor

Curs 2010-2011

ÀLBUM D'IMATGES