Què bé que ens ho hem passat al bosc! Els nens i nenes de la classe de 1r de primària, hem anat a visitar el bosc a la tardor, a Lurdes d'Arenys.

Com que estem treballant els sentits a medi, les mestres ens han fet escoltar quins sons sentim al bosc. Hem sentit: ocells, cotxes de la carretera més propera, el vent, un ase...

En aquest bosc hi ha arbres de tota mena! Per tant, també hem pogut treballar el sentit de la vista i del tacte. Nosaltres hem vist: castanyers, alzines, pins i roures. També hem pogut collir alguna castanya, i fins i tot hem trobat molts bolets, tot i què no els hem tocat perquè no sabem quins són verinosos i quins no, i algun fruit com cirerers d'arboç. Però del que més hem trobat, han estat els glans, i és que hi ha moltes alzines i roures! Després de la caminada teníem moltíssima gana, i ens hem posat a dinar. Tot estava molt bo!

Finalment, després de jugar una estona, hem anat a buscar l'autocar que ja ens esperava per tornar cap a l'escola. Ens ha agradat molt aquesta excursió i ens ho hem passat d'allò més bé!

ÀLBUM DE LA SORTIDA

1r de primària a Lurdes d'Arenys

Escoles Minguella 2010-2011