Els alumnes de les Escoles Minguella han participat en les

XVIII Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de Badalona

 

 

Els dies 30 i 31 de març i 1 d'abril es van celebrar les XVIII Jornades Científiques de Badalona. En total es van presentar 70 treballs fets per alumnes de molts centres d'Ensenyament Secundari de la nostra ciutat i d'altres poblacions properes. Escoles Minguella hi participà el dia 30 de març amb la presentació de tres treballs d'investigació.
Els alumnes de 2n d'ESO del crèdit variable Éssers vius de la ciutat van presentar un estudi sobre els artròpodes que viuen als nostres habitatges titolat Amb qui vivim? El treball fou exposat per la Marta Calvache, Laura Doménech, Judit Maltas i Anna Martín.
Núria Martínez i Adriana Moya, alumnes de 4t d'ESO, amb el treball El cinema a Badalona a la dècada dels quaranta, van comentar alguns aspectes relacionats amb el cinema a la Badalona de la postguerra, il·lustrant l'exposició amb uns interessants documents de l'època.
Finalment, Àlex Batlle, Xavier Floreta i Joan Lobo, també alumnes de 4t d'ESO, van presentar l'estudi Adaptacions vegetals, on es mostra les estratègies que segueixen certs vegetals per tal de poder viure en ambients secs.


VINCLE a la web de les Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de Badalona

 

 

IMATGES DE LES PRESENTACIONS