ELS ALUMNES DE 4t DE SECUNDÀRIA VAN ANAR A MADRID

FOTOGRAFIES DEL VIATGE

L'Escola va organitzar, com porta fent els darrers anys, un viatge a Madrid. Enguany es va realitzar entre els dies 22 i 24 de gener.

Aquí teniu un breu resum del viatge i després unes quantes imatges que de ben segur us agradaran:

El dimecres 22 de gener, els alumnes de 4t de Secundària i quatre professors (Marta Compte, Francesc Formiguera, Mª Carme Llivina i Carme Perseguer) ens vam trobar a l’estació de Badalona a 1/4 de 9 del vespre (20’15 hores), des d’on vam sortir cap a l’estació de Sants. Des d’allà vàrem marxar cap a Madrid a les 10 de la nit.

L’horari per al dia 23 va ser el següent:

-a les 7 del matí arribada a Madrid, a l’estació de Chamartín

-a 2/4 de 8 esmorzar, agafar la línia 1 del metro a Plaça Castilla, baixar a l’estació de Sol, i anar, per Carrera

de San Jerónimo, a l’edifici de les Corts

-a 2/4 de 10 visita del Congrés dels Diputats on teníem concertada visita.

-a les 12 del migdia visita de la secció de pintura barroca espanyola del Museu del Prado: Velázquez, Ribera, Ribalta, Murillo i Zurbarán. També vam veure les obres del Greco i Goya.

-a les 2 dinar al self-service del Museu del Prado

-a la tarda passejada pel Parc del Retiro, i des de la Porta d’Alcalà fins al Palau Reial, passant per Cibeles, carrer Alcalà, Plaça Major, Teatre Reial, Plaça d’Orient i catedral de Nostra Senyora de l’Almudena

-a 2/4 de 8 agafar la línia 1 del metro a Sol fins a Plaça Castilla

-sopar en algun dels self-service dels voltants

-a les 10 de la nit sortir cap a Barcelona

-a les 7 del matí del dia 24, arribada a l’estació de Sants de Barcelona. A Sants vam agafar un tren cap a Badalona, i hi vam arribar entre les 8 i 2/4 de 9 del matí.

 

FOTOGRAFIES AL CONGRÉS DELS DIPUTATS:

 

 

LES SEGÜENTS FOTOGRAFIES HAN ESTAT CEDIDES PELS ALUMNES DE 4t DE SECUNDÀRIA ESTEL DEULOFEU, SÒNIA MARTÍNEZ i MANOLO GARRIDO (4t ESO A), ANNA DÍAZ I CARLOTA TEJERO (4t ESO B):