PROJECTES TELEMÀTICS
Curs 03-04


Curs 2003/2004

La cremada del dimoni


Suro virtual on es recullen els treballs que ha fet l'alumnat de Badalona sobre "el dimoni"

Interdisciplinari
Nadal


L'objectiu és compartir el Nadal amb altres escoles mitjanįant Internet

Interdisciplinari
Sant Jordi


Les escoles construeixen un espai virtual amb cinc activitats relacionades amb la festa de Sant Jordi: llegenda, jocs florals, etc.

Interdisciplinari
Les Receptes de la Bruixa Merlina


Projecte on cada grup participant envia receptes amb els seus dibuixos corresponents. Afavoreix la lectura i l'escriptura.

1er de primāria
El conte que creix:

El conte el comença una escola i el passa per correu electrònic a una altra que l'allarga per tornar-lo a passar a la primera escola, i així va creixent. EL CONTE QUE CREIX 2004 JA HA ACABAT! CLIQUEU!

2n de primāria

L'Hiperconte:


A partir d'un text, les escoles treballen la seva versió i l'envien. Amb les diferents versions, s'elabora l'Hiperconte.

3r de primāria

Montserrat: Un Munt d'Aventures (cicle mitjà)


L' objectiu del projecte és cončixer Montserrat i el seu entorn. A partir de sis itineraris, cada grup d'alumnes de Cicle Mitjā, serā guiat per un escolā que seguirā les respostes de les activitats. 

4t de primāria

BONGOH


Projecte telemātic on diferents escoles participen en un joc de simulaciķ. Cada grup-classe viu en una illa d'un arxipčlag anomenat  BONGOH. 

5è de primāria


KRONTOR


El personatge moderador del projecte és un extraterrestre de nom KRONTOR que ha anat a parar al nostre planeta accidentalment. Aquest personatge intercepta la xarxa d’Internet per demanar ajuda a les escoles. Cada vegada que un grup d’escola resol una prova en Krontor recupera una peįa de la seva nau per poder tornar al seu planeta.

 

6è de primāriaEDUMET 04
EDUMET és un projecte telemàtic, adreçat a alumnes de cicle Superior de Primària i d'ESO, que ofereix la possibilitat de treballar diferents aspectes relacionats amb "el clima i el temps meteorològic", potencia l'aprenentatge cooperatiu i la metodologia d'investigació científica i utilitza les tecnologies de la comunicació i de la informació adients al nivell dels alumnes.
1r de secundària

La volta al món en 80 dies
Els participants, com a turistes virtuals, visitaran amb l'ajuda d' internet, els països que van veure en Phileas Fogg i els seus amics, enviaran postals i cartes des dels llocs de visita, s'explicaran coses dels seus pobles i participaran en jocs de societat, entre altres activitats.
2n de secundària

http://www.xtec.es/~jgomez/volta23/index.htm